goed seizoen arcabo mx team uit nieuwleusen

  Zo is er in de jeugd zowel gestreden in de internationale, nationale en regionale wedstrijden.

  Mirco ten Kate heeft dit jaar op zijn 65 kleine wielen crossmotor mooie resultaten weten te behalen op nationaal en regionaal niveau. Ook heeft Mirco veel bijgeleerd door een EK mee te rijden.

  Zo heeft Mirco een mooie 3de plek weten te bemachtigen in het NK kampioenschap hiernaast is hij kampioen geworden van zowel het UMX (regionaal kampioenschap) als van de motorclub Dalfsen.

  Volgend jaar stapt hij over naar de 65 grote wielen en de eerste meters zijn al gemaakt. 

  Vito ten Kate heeft ook een mooi en leerzaam jaar gehad op de 85 kleine wielen.

  Bij het UMX kampioenschap heeft hij goede wedstrijden gereden en door constant te blijven is Vito op een mooie 3de plek geëindigd. Tijdens de wedstrijden in de omgeving heeft Vito zich ook meerdere keren van zijn goede kanten laten zien en hierin mooie resultaten behaald.

  Volgend jaar gaat Vito de overstap maken naar de zwaardere klasse 85 grote wielen.

  Jarno Stoeten had een goed begin van het seizoen waarbij hij mooi voorin het deelnemersveld streed in de regionale wedstrijden. Totdat het mis ging tijdens een wedstrijd waarin Jarno zijn sleutelbeen brak. Na zijn herstel heeft hij nog de evenementen in Staphorst gereden en alle drie de wedstrijden als vierde geëindigd. Daarnaast heeft hij een mooie vijfde plek behaald in het clubkampioenschap van MC Dalfsen.

  Volgend jaar gaat Jarno de overstap maken naar de 85 grote wielen. Tevens was dit het laatste seizoen uitkomend voor het Arcabo MX team. Hierbij willen zowel Jarno als zijn vader Edwin het team bedanken voor de gezelligheid en in het speciaal Bertus ten Kate en Ronald ten Kate voor de goede steun.

   

  Naast de jeugd heeft de weder helft van het Arcabo MX team ook gestreden in de wedstrijden van het nationale als regionale kampioenschap.

  Zo is Ian van der Kolk dit jaar gelijk goed gestart met een vierde plaats in het NK MX2 Kampioenschap. Na de goede start heeft Ian veel verschillende resultaten behaald van top vijf klasseringen tot buiten de top 10. Als seizoen afsluiter heeft hij weer die vierde plek behaald en heeft veel geleerd in dit seizoen om volgend jaar nog sterker te staan in het NK MX2 kampioenschap. Als afsluiter van het jaar is Ian ook clubkampioen geworden van MC Dalfsen en AMBC Staphorst.

  Jeffrey ten Kate heeft afgelopen jaar de meeste wedstrijden in het MX2 cup klassement verreden. In dit klassement heeft hij verschillende top vijf en top 10 resultaten weten te behalen wat soms boven verwachting was. Daarnaast heeft Jeffrey een mooie derde plaats behaalt in het clubkampioenschap van MC Dalfsen.

  Emiel Nooter heeft dit jaar een mooie zesde plek behaald in de eindstand van de MX2 cup. In dit kampioenschap was de concurrentie dit jaar druk bezet wat mooie wedstrijden opleverde, waarin Emiel goede resultaten behaalde. Als kroon op het seizoen heeft Emiel een mooie overwinning weten te behalen in Veendam.

   

   

  Voor volgend jaar is er een nieuwe rijder toegevoegd in het Arcabo MX team Youri van t Ende uit Heerde zal volgend jaar uitkomen voor het team en het NK MX2 kampioenschap rijden. Voor alle rijders is de voorbereiding van het nieuwe seizoen weer volop van start. Het crossteam is alweer vol in training en dit gebeurd zowel op de motor als fysiek. In de winterperiode zullen er verschillende wintercompetities meegereden worden. Ook doen Ian van der Kolk, Jeffrey ten Kate en Youri van t Ende mee aan de Red Bull Knock Out strandrace in Scheveningen. De verslagen zullen te volgen zijn via de facebook pagina: ArcaboMX 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.