Home / gezellige zorgmiddag voor thuiswonende zorgvragers en vrijwilligers in ommen

gezellige zorgmiddag voor thuiswonende zorgvragers en vrijwilligers in ommen

Deze middag is namens de gemeente Ommen door Evenmens, informele zorg voor elkaar (voorheen Vrijwillige Thuiszorg) georganiseerd. Eerder dit jaar is er een soortelijke middag georganiseerd; dit was zo’n succes dat de gemeente Ommen aangeeft dat dit herhaald mag worden. Tijdens die middag was er bijvoorbeeld een meneer met Parkinson, die samen met zijn vrijwilliger erg heeft genoten van de muziek en de lekkere hapjes.

De gemeente Ommen wil hiermee laten zien dat de inzet van burgers, die op vrijwillige basis klaarstaan voor een ander, gewaardeerd wordt.

De middag ziet er als volgt uit: Vooraf koffie/thee met aansluitend start van de rondvaart over de Vecht. Tijdens de rondvaart zal troubadour Gery Groot Zwaaftink het geheel muzikaal en met verhalen opluisteren, terwijl je geniet van een lekkere high tea.

Lijkt het je leuk om deze respijtzorgmiddag bij te wonen, dan kun je contact opnemen met Janny Broekhuis via telefoonnummer 0548-638830 of via mail jbroekhuis@evenmens.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je op vóór 25 november.

Locatie: Rederij Peters, Zwolseweg 4 in Ommen.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.