Home / gevarieerd najaarsconcert music variations sdg ommen

gevarieerd najaarsconcert music variations sdg ommen

Ook de in september gestarte leerlingen en de blokfluitgroep stonden voor het eerst op het podium. Maar liefst veertien beginnende jonge muzikanten lieten zien en horen hoe leuk het is om samen muziek te maken bij een bloeiende muziekvereniging als SDG.

’s Avonds werd een volle zaal met publiek getrakteerd op een variatie aan muziekstijlen. Pop, klassiek, blues en vooral nieuw geschreven muziek passeerden de revue. Het A-slagwerkensemble o.l.v. Roel Jan Jongsma is in voorbereiding voor het WMC (World Music Contest) dat eens in de 4 jaar wordt gehouden in Kerkrade. Hiervoor beleefde een aantal muziekstukken een primeur. Deze prachtige muziek werd goed door het publiek ontvangen.

Voor het A-orkest stond de avond in het teken van een dirigentenwissel. Jos Zegers is na vier mooie muzikale jaren met vele hoogtepunten opgevolgd door Marten van der Wal uit Kampen. Marten, die sinds 1 oktober de muzikaal leider is van het A-orkest, heeft een knappe prestatie neergezet door in zes weken een mooi concertprogramma samen te stellen.

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.