Home / gelukkige zege marienberg in holten

gelukkige zege marienberg in holten

Zowel de thuisploeg alsmede de gasten uit Mariënberg schotelden het talrijke publiek niet veel soeps voor. De bouillon was dan wel getrokken, echter toen de soep om half drie werd opgediend moest er eerst nog veel zout en peper worden bijgevoegd voordat het een beetje ging smaken.

Het laatste kwartier inclusief ruim zeven minuten blessuretijd maakte de middag in Holten toch nog een beetje goed. Althans voor de Westerparkbewoners dan, want de bewoners van sportpark ’t Vletgoor bleven met een dikke, dikke kater achter.  

Waar minimaal een punt terecht zou zijn geweest vertrok Mariënberg met de volle buit mede dankzij een sublieme kopbal van voorstopper Sander van der Velde die diep in blessuretijd de winnende maakte voor zijn ploeg.

Roy Doek opende de score. Hij was het eindstation na een snelle aanval van de roodzwarten.

Eerst leek hij te lang te wachten met uithalen maar zijn droge schuiver was doelman Kolkman in de lange hoek te machtig, 0-1.

Officieel waren er nog 9 minuten te spelen. Ok, prima dan…geen best voetbal gezien maar niets lekkerder om zo de overwinning over de streep te trekken.

Mariënberg wisselde vervolgens twee sterkhouders. Te weten middenvelder Arjan Breukelman en aanvaller André Plaggenmarsch. Vooral laatstgenoemde speelde ijzersterk. Naast deze twee stonden ook van der Velde en Buitenhuis lekker te ballen in de laatste linie.

Ongewild riep Mariënberg zo de problemen over zich af. Want Breukelman bracht de nodige rust op het middenveld en Plaggenmarsch sleurde zich een ongeluk en verdedigde naar hartelust mee.

Het slotoffensief leek Blauw Wit een punt te bezorgen maar de gelijkmaker spatte gelukkig uitéén op de deklat. In plaats van vooruit te voetballen maakten wij het ons onnodig moeilijk.

De deksel kregen wij op onze neus nadat de arbiter van dienst een handsbal zag in de actie van Ruud Buitenhuis. Blauw Wit schoot onberispelijk de 1-1 achter Jelle Brinks.

Gezien de verhoudingen binnen het veld was de puntendeling meer dan terecht maar zo zuur om de zeker lijkende overwinning op zo’n wijze en bij het scheiden van de markt alsnog weg te geven.

Het puntje werd morrend aanvaard door de supporters terwijl Mariënberg de bal nog één keer naar voren transporteerde, meer wanhoop dan moed!

Maar de voorzet van Tom de Lange werd perfect en als een granaat binnengekopt door Sander van der Velde die hoog boven iedereen uittorende.

Tja, je komt niet voor niets uit de Clemmestraat, wat ik oe brom. De druiven waren zuur voor Blauw Wit maar de twee keer 1 meter bier smaakte er na afloop niet minder om.

Mariënberg kreeg voor de tweede chtereenvolgende week teveel maar je hoort ons niet klagen.

(AD)

Opstelling: Jelle Brinks, Patrick Drenthen, Ruud Buitenhuis, Sander van der Velde, Ruud Woelderink,

Arjan Breukelman (86. Niek Noeverman), Michael Zweers, Kevin Bolks (75. Roy Lotterman), Roy Doek, André Plaggenmarsch (89. Tom de Lange), Rolf Hofsink

Man v/d Wedstrijd : Sander van der Velde

Lees ook

Betsy Ramerman lijsttrekker CDA Dalfsen

DALFSEN – Bij de algemene ledenvergadering van CDA Dalfsen is Betsy Ramerman uit Lemelerveld definitief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.