flash pakt drie punten na moeizame wedstrijd

  Door veel fouten aan beide kanten werd de set uiteindelijk gewonnen door de Groningse dames met 23-25. In de tweede set ging het gelijk op. Door een dubbele wissel, veranderde het spel bij Flash wat leidde tot setwinst van 25-18.

  Na een 1-1 stand was het van belang om de gevreesde derde set naar zich toe te slepen. Na weer een spannende start kon Flash het uiteindelijk afmaken met een 25-20. In de vierde set herpakte Lycurgus zich, waardoor zij het 4e punt pakten.

  Bij een setstand van 2-2 moest er hard gestreden worden om de wedstrijd winst in de vijfde set. Flash slaagde erin deze winst naar zichzelf toe te schrijven. ‘’Ze hebben gewonnen’’, zo beschrijft een geïnteresseerde Flash toeschouwer.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.