Home / flash pakt drie punten na moeizame wedstrijd

flash pakt drie punten na moeizame wedstrijd

Door veel fouten aan beide kanten werd de set uiteindelijk gewonnen door de Groningse dames met 23-25. In de tweede set ging het gelijk op. Door een dubbele wissel, veranderde het spel bij Flash wat leidde tot setwinst van 25-18.

Na een 1-1 stand was het van belang om de gevreesde derde set naar zich toe te slepen. Na weer een spannende start kon Flash het uiteindelijk afmaken met een 25-20. In de vierde set herpakte Lycurgus zich, waardoor zij het 4e punt pakten.

Bij een setstand van 2-2 moest er hard gestreden worden om de wedstrijd winst in de vijfde set. Flash slaagde erin deze winst naar zichzelf toe te schrijven. ‘’Ze hebben gewonnen’’, zo beschrijft een geïnteresseerde Flash toeschouwer.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.