Home / flash nieuwleusen dames 1 blijft koploper

flash nieuwleusen dames 1 blijft koploper

De eerste set begonnen de dames met Myrthe Schuurman, Manouk Schoemaker, Annika Habing, Jennelien Reuvers, Sabine van den Berg, Maaike van Dijk en libero Irene Bijker. 

Het begon erg onrustig aan de kant van Flash Nieuwleusen. Ze lieten veel kansen liggen en maakten veel fouten. Helaas eindigde dit in een verlies voor Flash van 25-20.  

De tweede set begonnen ze met dezelfde opstelling en gingen met nieuwe moed deze set in. Ze begonnen al een stuk beter, het ging lange tijd gelijk op en maakten zelf meer punten. Tot de stand 12-12 liepen de teams gelijk op, daarna pakte Flash de wedstrijd op en wonnen deze set met een stand van 17-25. 

De derde set begon, dit is vaak een lastige set voor Dames 1. De opstelling bleef gelijk. Ze begonnen erg sterk en namen direct een goede voorsprong. VIOS/K vroeg een time out aan bij een stand van 2-7. Even een praatje en vooral de focus blijven houden. VIOS/K kwam iets terug na de time-out, maar gelukkig waren we sterk genoeg en werd de tweede time-out aangevraagd door VIOS/K bij een stand van 9-15. Vol goeie moed maakten we deze set af met een stand van 17-25.  

Om een 5 setter te voorkomen begonnen de dames gemotiveerd aan de vierde set.  Er werd sterk gestart maar VIOS/K geloofde er nog steeds in, er kwam een time-out bij een stand van 7-10. Er veranderde niet veel in het spel, de teams gingen weer wat meer gelijk op. Uiteindelijk liep dames 1 wat uit en bij een stand van 9-13 kwam Manon van Blanken er in voor Sabine van den Berg.  

Dit werd goed opgepakt en de dames bleven sterk met een paar mooie aanvallen liepen we uit op VIOS/K. Bij de stand 12-19 kwam Eva-Rosa Fieten in het veld voor Manouk Schoemaker en Anouk Blik voor Myrthe Schuurman. Dit verliep goed en we speelden deze set mooi uit tot een winst van 19-25. 

Met deze 4 punten waren de dames zeer tevreden, en blijven ze koploper!  Aanstaande zaterdag 12 november om 17:00 uur spelen de dames van Flash weer een thuiswedstrijd, deze wedstrijd moeten ze tegen Lycurgus Dames 1. Zij staan zevende in de competitie. Publiek is van harte welkom!

Lees ook

Het Boek van de Week

Cormoran Strike is op bezoek bij zijn pleegouders, tevens oom en tante, in Cornwall. Hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.