Home / failliete drukkerij meijerink uit dalfsen maakt doorstart als printshop in ommen

failliete drukkerij meijerink uit dalfsen maakt doorstart als printshop in ommen

Meijerink wijdt het faillissement van zijn drukkerij aan de veranderende tijden. “Door de enorme digitalisering van de wereld en het daardoor verdwijnen van grote hoeveelheden briefpapier en enveloppen hebben we een groot gedeelte van onze omzet zien verdampen”, stelt de ondernemer.

Reorganisaties niet genoeg
Mede door twee grote Europese aanbestedingen en door een aantal faillissementen van klanten kon de drukkerij het hoofd niet meer boven water houden. Meerdere reorganisaties zijn niet genoeg geweest om het bedrijf weer op het goede spoor te krijgen.

“Dit alles heeft mij ertoe gedwongen, na goed overleg met mijn adviseurs en accountant, het faillissement op dinsdag 8 november aan te vragen”, stelt Stefan. Daarmee is een einde gekomen aan het familiebedrijf Drukkerij Meijerink.

Printshop
Maar daarmee komt geen einde aan de ondernemersdrift van Meijerink. “Tijdens gesprekken met mijn adviseurs is er veel gesproken over de toekomst. De optie van een printshop kwam ter sprake.”

De wereld is dan wel gedigitaliseerd, maar zal volgens Stefan niet papiervrij zijn. “De vraag om geprinte brochures, flyers, briefpapier en gepersonaliseerde mailingen zal blijven bestaan. Mijn visie daarop heb ik verwerkt in een businessplan. Aan de hand daarvan hebben mijn adviseurs besloten te investeren in een nieuwe printshop.”

In Jouw Printshop aan het Vrijthof kun je dezelfde service, kwaliteit en snelheid verwachten die je van Meijerink gewend bent. Het Vrijthof is overigens één van de weinige straten in het centrum van Ommen waar geen leegstand is.

 

Lees ook

Pleidooi voor behoud molens: ‘Ommen verandert’

OMMEN – “Wie de moeite neemt te wandelen langs De Bollemaat, Den Lagen Oord of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.