extra aandacht voor jonge mantelzorgers in ommen

  De middag begint om 16:00 uur voor de jongste groep en om 18:30 voor de 12plussers. Ook 16-plussers zijn van harte welkom. Om 18:30 is er een buffet voor alle deelnemers en er is een ruime keuze.

  De gemeente Ommen heeft besloten om extra aandacht te schenken aan de jonge mantelzorgers uit de gemeente. Eerst al door middelen beschikbaar te stellen om gastlessen te geven op een aantal basisscholen en nu om even te ontspannen en elkaar te leren kennen.

  Je bent jonge mantelzorger als je langer dan drie maand voor iemand zorgt of je zorgen maakt over iemand. Je kunt denken aan je ouders, broers, zussen of een opa en oma. Voor meer info en of aanmelding kun je terecht bij r.vandehoek@carinova.nl of bellen naar 06-30732933.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.