Home / expo madrid in het gelijk gesteld nachtwacht blijft in dalfsen

expo madrid in het gelijk gesteld nachtwacht blijft in dalfsen

De schilder heeft het schilderij jaren geleden al verkocht aan de familie Geissler, die het sindsdien ook tentoonstellen in hun expositieruimte in Dalfsen. De rechtbank in Zwolle heeft Expo Madrid op alle punten in het gelijk gesteld.

Het is in de visie van advocaat Judith Veldhuis-Lampe een goed doordacht en uitgewerkt vonnis. Met haar cliënten heeft zij steeds alle vertrouwen gehad in de goede afloop van deze zaak, en dat blijkt ook uit dit vonnis: dat laat aan duidelijkheid niets te raden over. “Mevrouw Wentzel is geen mede-maker van het schilderij en zij is geen eigenaar. Zij is als verliezende partij veroordeeld in de proceskosten.”

Linda Geissler van Madrid laat weten heel blij te zijn met deze uitspraak.

 

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.