excuusmail voor de bevers na wangedrag coach tegenstander

  De Bevers wonnen vorige week van de – toen nog – koploper Sudosa. Maar tijdens dat duel liet de coach van de tegenstanders zich niet van zijn beste kant zien. “Hij ging volledig buiten zijn boekje en vertoonde onacceptabel gedrag dat zeker niet thuishoort op het volleybalveld of daarnaast”, aldus De Bevers.

  Agressief
  De coach zou op agressieve wijze langs de kant hebben staan schreeuwen en liet zich ook niet al te netjes uit richting de dames van De Bevers. Hij kreeg van de scheidsrechters wel een rode kaart – wat in het volleybal een punt voor de tegenstander betekent – maar werd niet weggestuurd.

  Toch lijkt het wel duidelijk dat het niet door de beugel kon wat de coach allemaal deed, want de club voelde zich genoodzaakt excuses aan te bieden. Dat deden ze met een mail naar het bestuur van De Bevers.

  “Wij betreuren de situatie waarbij de coach van Sudosa dames 2 door emotie in deze wedstrijd onsportief/ongewenst gedrag heeft laten zien”, valt te lezen in die mail. “Wij omarmen als vereniging juist het positief coachen om te werken aan een positieve clubcultuur en een veilig sportklimaat.”

  Acties ondernomen
  Ook gaf het Sudosa-bestuur aan de situatie ‘zeer serieus’ te nemen. “We hebben daarom al de nodige acties ondernomen. Wij wensen jullie nog veel succes en plezier toe in de rest van de competitie.”

  Vanuit De Bevers was er veel waardering voor de excuusmail. Er volgde dan ook een bedankbrief richting het bestuur van Sudosa met daarin de waardering voor de acties die zijn genomen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.