Home / emsland doet goede zaken op nk sambo

emsland doet goede zaken op nk sambo

Dat Sambo wint aan populariteit in Nederland was te zien aan het aantal deelnemers. Niet alleen de kwantiteit, maar ook de kwaliteit zit in de lift. Maar liefst zes sporters van de Ommer sportschool wisten de Nederlandse titel te pakken in de eigen leeftijd- en gewichtsklasse. Ilse Schepers (13) deed dit in de gewichtsklasse tot 43 kg en Nina Zandman (17) in de klasse tot 70 kg. Lindy Zandman (12) wist met goede partijen een tweede plaats binnen te halen in de klasse tot 47 kg.

Bij de heren gingen Daan Schreurs (15) in de klasse tot 55 kg, Niek Lamberts (16) tot 60 kg, Iwan Lubbers (15) tot 66 kg en Lars Brinkhuis (15) in de klasse tot 72 kg aan de haal met de Nederlandse titel. Het volgende sambotoernooi zal plaatsvinden op 17 december. Dan reist een delegatie van Emsland af naar Vilnius in Litouwen voor het Eigminas International Sambo Tournament.

Lees ook

Joep Wennemars kwalificeert zich voor NK afstanden in Heerenveen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag werd op IJsbaan De Schegge in Deventer de IJsselcup verreden. Dalfsenaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.