Home / eenvoudige zege avereest

eenvoudige zege avereest

Avereest bevond zich tot vandaag in de middenmoot van de zaterdag 4e klasse D. Tot vanmiddag behaalde Avereest in acht wedstrijden elf punten, in tegenstelling tot tegenstander NKVV. De bezoekers van vanmiddag zijn de troosteloze hekkensluiters van 4D tot vanmiddag en verloren tot nog toe al hun wedstrijden.

Op papier leek het dus een fijne middag te kunnen gaan worden voor Avereest. In de eerste helft had de thuisploeg echter moeite om het overwicht om te zetten in doelpunten. Avereest kreeg wel een aantal mogelijkheden maar wist het net niet te vinden waardoor de eerste helft eindigde zoals hij begon: 0-0.

[tweetwidget type=”single” query=”794908676482076673″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

In de tweede helft werd de ban echter al snel gebroken. Jurgen Visscher kwam de tweede helft in het veld en had niet meer dan een minuut nodig om het net te vinden. Kort na rust zorgde hij voor de 1-0 voorsprong voor Avereest. Na zeventig minuten spelen besliste Avereest vervolgens de wedstrijd. Na een corner van Jos Gruppen kon Matthijs Platvoet in de kluts de bal binnenwerken: 2-0.

[tweetwidget type=”single” query=”794924183637606400″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

2-0 was tevens de eindstand en ondanks dat Avereest niet overtuigde kwam het ook geen moment in de problemen en boekte het een verdiende zege. Volgende week speelt Avereest wederom een thuiswedstrijd. Dan komt DKB uit De Krim op bezoek in Balkbrug.

Lees ook

Ingezonden: Kleurenblind

(Ingezonden brief) REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker uit Heino is in de pen geklommen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.