Home / debuut nina zandman op wk sambo

debuut nina zandman op wk sambo

Nina, die traint bij Sportcentrum Emsland, moest op de laatste dag van het kampioenschap de mat op in de gewichtsklasse tot 68 kg. Hoewel ze nog maar 17 jaar is deed ze het voortreffelijk bij de senioren. In de tweede ronde trof ze Hassania El Azaar uit Marokko en begon hier sterk met het pakkingsgevecht. Uiteindelijk was de Marokkaanse te sterk en moest ze hopen op een herkansing. Deze kreeg ze helaas niet. Bondscoach Johan Jaspers Faijer en Nina keken wel terug op een sterk en leerzaam debuut. Over een aantal weken reist ze met een grote groep samboka’s van Emsland naar een sterk toernooi in Litouwen.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.