de eemvogels een maatje te groot voor korfballers dommerdieck

    Helaas blesseerde Agnes Compagner zich bij het inschieten en moest vanaf de bank de wedstrijd

    bekijken. In de basis stond Astrid Aalbers. D´Ommerdieck verdedigde goed en pas na 10 minuten was de stand 3 -0 voor de Eemvogels. D’Ommerdieck kon dichterbij komen door twee strafworpen raak te schieten en een afstandsschot 4-3. Na 6-3 wist Nienke Rijkeboer te scoren en Miranda Huzen bracht de stand op 7-5. De ruststand was 8-5. In de tweede helft verhoogde de Eemvogels het tempo

    en schoot gelijk raak 9-5. Miranda Huzen verzilverde haar tweede strafworp 9-6. Daarna liep de Eemvogels uit tot 15-6. D’Ommerdieck kreeg nog wel een aantal kansen, maar omdat ze weinig ruimte kregen om te schieten, waren de schoten onzuiver. Tot slot maakte Stefan van Veldhuizen vanachter de korf met één hand een doelpunt 15-7 en Astrid Aalbers bracht de eindstand op 15-8.

    Doelpuntenmakers : Miranda Huzen 3x, Martin Alteveer, Nienke Rijkeboer, Robert Batterink, Stefan van Veldhuizen en Astrid Aalbers.

    Zaterdag 3 december speelt d’Ommerdieck in sporthal de Schakel om 16.35 uur tegen DOC uit Bussum.