david leeuw verlengt contract bij s v nieuwleusen

  Beiden geven aan veel vertrouwen te hebben in de verdere samenwerking. Namens S.V. Nieuwleusen tekende bestuurslid voetbalzaken Dinant Bollemaat het contract.

  De 34-jarige ambitieuze trainer uit Nieuwleusen is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij Nieuwleusen. David ziet veel groei en potentie in de huidige groep en is zeer gedreven om dit verder uit bouwen.

  De samenwerking tussen de trainer, spelers en club wordt als zeer positief ervaren. De voetbaltechnische commissie hoopt dat deze contractverlenging bijdraagt aan de verdere uitwerking en uitvoering van het beleid van de voetbalvereniging.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.