Home / corina vrieling clubheld van de gemeente dalfsen

corina vrieling clubheld van de gemeente dalfsen

Voor elke gemeente in Nederland kon er gestemd worden op een van de genomineerden. Er zijn per gemeente twee winnaars, de clubheld met de meeste stemmen en de clubheld met het hoogste gemiddelde cijfer én minimaal 30 stemmen.

Corina is al enkele jaren trainer van de loopgroep. Daarnaast zit zij in de organisatie van de Oranjeloop, de Snertloop en de Kerstmannenloop in Nieuwleusen. Voor de Oranjeloop van dit jaar was zij één van de drijvende krachten achter de georganiseerde clinics voor beginnende hardlopers en basisschoolleerlingen.

Uit alle gemeentewinnaars worden 15 regiowinnaars verkozen door de redacties van de betreffende dagbladen. De redacties zijn volledig vrij in hun keuze bij het bepalen van de regiowinnaars (het aantal stemmen is niet per se doorslaggevend). Op 21 november 2016 worden de regiowinnaars bekend gemaakt.

Op 30 november is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle 15 regiowinnaars bij elkaar en zullen zij een deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2016 verdient. De winnaar wint de hoofdprijs van €10.000,- voor de club. De regiowinnaars die op plek 2 t/m 15 eindigen ontvangen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-. De regiowinnaars worden na 21 november verder geïnformeerd over de locatie en tijdstip van de Award Uitreiking.

Lees ook

Een feestelijk muzikaal drieluik in Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – In Theater de Stoomfabriek is afgelopen dinsdag het drieluik ‘Beethoven 251 jaar’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.