Home / concert sarabande

concert sarabande

Op het programma staan bekende klassieke werken van Benjamin Britten en Felix Mendelssohn en lichte muziek van Argentijnse componisten waaronder de Libertango van  Piazzolla. Intermezzi op orgel en marimba.

Het belooft een mooie avond te worden. Er is geen pauze. Kaarten a 10 euro kunt u in de voorverkoop kopen bij The Read Shop en Primera in Ommen of via Wil van der Linde mail: wilvanderlinde@concepts.nl of tel.0615062900. Kaarten zijn aan de kerk verkrijgbaar a 12.50 euro. Zie ook www.vrouwenkoorsarabande.nl 

Lees ook

Waterschap gaat aan de slag met versterken van dijken

REGIO – Bij een Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft berekend dat 169 van de 228 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.