Home / college bespreekt in hoonhorst n35 woningbouw en vergunninghouders

college bespreekt in hoonhorst n35 woningbouw en vergunninghouders

De onderwerpen die in ieder geval besproken worden zijn de stand van zaken omtrent de N35, ontwikkeling van woningbouw en het thema vergunninghouders. Het college hoort graag wat onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden.

Je kunt jouw vraag ook mailen naar r.lans@dalfsen.nl. Dat kan tot uiterlijk maandag 28 november. Jouw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord. De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van de openbare ruimte te beantwoorden.

Lees ook

Zoekplaatje: OCO-ijs

De oudste bewaard gebleven foto’s van fotojournalist Herman Wigbels in de regio Ommen zijn gemaakt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.