Home / bazar voor school de wiekelaar in oudleusen

bazar voor school de wiekelaar in oudleusen

In De Wiekelaar is de grote zaal gezellig ingericht, er zijn veel spelletjes en activiteiten.

Vrijwilligers (van alle verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar), be’mannen’ de stands. De Wiekelaar is ontstaan dankzij de inzet van vrijwilligers. Elke dag zijn veel vrijwilligers actief in en rondom het multifunctionele centrum in Oudleusen. De hoofdprijs van de grote verloting is dit jaar wederom een half varken, beschikbaar gesteld door Johnny Hogenkamp. Op het rad van avontuur zijn doorlopend talloze mooie en lekkere prijzen te winnen. Er zijn vleesschotels, taarten en er is zelfgebakken ‘krentestoete’. Ook zijn er levensmiddelenpakketten of sfeervolle interieurartikelen te winnen.

Op de zaterdagavond zal een SUPERRONDE worden gedraaid. In de laatste “opruimronde” op de zaterdagavond, gaan veel grote prijzen de deur uit. De verse oliebollen uit eigen keuken zijn beide dagen verkrijgbaar. Op vrijdagavond start de bazar vanaf 20.30 uur, zaterdagmiddag is er de kinderbazar vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur voor grootouders, ouders en kinderen én op zaterdagavond is vanaf 20.30 uur De Wiekelaarbazar geopend.

De bazarcommissie hoopt wederom op een goede opkomst én opbrengst.

De commissie heeft alle sponsors en adverteerders van de bazar van De Wiekelaar uitgenodigd aanwezig te zijn op het jaarlijkse evenement, naast alle belangstellenden, gebruikers en dorpsgenoten. Het belooft een gezellig festijn te worden!.

 

Lees ook

Kevelaerlof door de Sallandse Broederschap

OMMEN/RAALTE – Op zondag 3 oktober vindt weer het jaarlijkse Kevelaerlof plaats in de basiliek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.