Home / balkbrug maakt geen fout tegen blankenham

balkbrug maakt geen fout tegen blankenham

Doelpunten van Lennart Baas (2x), Lars Heldt, Glen Marsman en Arjan Deuzeman hebben ervoor gezorgd dat Balkbrug drie punten mag bijschrijven aan het totaal. Ook een eigen doelpunt van de tegenstander hielp daar aan mee.

Het is niet de eerste keer dat een wedstrijd van Balkbrug zeer doelpuntrijk is. Eerder werd er onder andere gewonnen van Kuinre (7-1), FC Kraggenburg (6-2), en Willemsoord (6-1)Gemiddeld scoort Balkbrug bijna 5 keer per wedstrijd.

Volgend weekend staat er geen wedstrijd op het programma voor Balkbrug. Pas op zondag 27 november staat de confrontatie tegen Scheerwolde op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het veld van Scheerwolde en begint om 14.00 uur.

Alle uitslagen in de klasse 5A van zondag 13 november:
Willemsoord – Uffelte 10-0
Wapserveen – Scheerwolde 1-3
Giethoorn – Dos’63 2-2
Balkbrug – Blankenham 6-1
Kuinre – FC Kraggenburg 1-3
DVSV – Vilsteren 0-1

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.