avereest geeft wedstrijd in tweede helft uit handen

  Avereest, middenmoter in de zaterdag 4e klasse D, ging vanmiddag op bezoek bij SCN dat zich op een verdienstelijke vierde plek bevond op de ranglijst. Avereest lijkt zich dit seizoen te moeten gaan richten op een goede reeks op het juiste moment om daarmee een periode in de wacht te kunnen slepen. SCN daarentegen staat slechts op vier punten afstand van koploper FDS en heeft dus nog zicht op de prijzen.

  In de eerste helft was Avereest echter gewaagd aan SCN en leek het een spannend duel te worden. Na 45 minuten spelen was de ruststand 1-1 met Marcel Dijk als doelpuntenmaker aan de zijde van Avereest. In de tweede helft ging het echter volledig mis voor de bezoekers uit Balkbrug. SCN vond in het tweede bedrijf maar liefst viermaal het net en liep zodoende uit naar een ruime 5-1 overwinning.

  Avereest blijft zodoende steken op veertien punten uit elf wedstrijden en blijft daarmee een middenmoter in 4D. Volgende week gaat Avereest op bezoek bij Sweel, de huidige nummer vier van de ranglijst.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.