55 jarig jubileum sprokkelaars daverend succes

  ’s Middags werd er gestart met een receptie voor genodigden. Oud prinsen, de muzikanten van Bloaskapel de Heujschudders, leden van de raad van elf, iedereen was uitgenodigd. Dat deze mensen de vereniging nog steeds een warm hart toe dragen bleek wel uit de opkomst.

  Na een toespraak door de voorzitter, Sander Boerkamp, werd er een groepsfoto gemaakt met de huidige prins en al zijn voorgangers. De Sprokkelaars hebben in hun 55 jarig bestaan 52 prinsen gehad waarvan er tijdens de receptie 37 aanwezig waren. Fijn om te zien dat al deze mensen het naar hun zin hadden op de receptie en mooi om alle oude herinneringen weer eens te horen.

  De receptie werd afgesloten met een stamppotbuffet waarna het feest zich voort zette in de zaal van Residentie Reimink. Vele carnavalsverenigingen uit de regio en de collega vereniging uit Bevergern, Duitsland waren naar Lemelerveld gekomen om het feest mee te vieren.

  Bij het vorige jubileum (44 jaar) werd er een jubileumlied gepresenteerd. Ook nu was er door 4 leden een lied gemaakt. Dit werd rond 22 uur gepresenteerd en live gezongen door de heren. Het lied bleek net als het hele feest een daverend succes en zal dan ook de komende jaren te horen zijn tijdens carnaval.

  Al met al was de dag een groot succes en de Sprokkelaars willen dan ook iedereen bedanken die het carnaval in Lemelerveld mogelijk gemaakt hebben en hopen dat zij de komende 55 jaar dit voort kunnen zetten. Aan het enthousiasme van de bezoekers en de  leden van de Lemelerveldse vereniging ligt het in ieder geval niet.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.