Home / archiefcentraal / zondag 30 oktober a s bij theater carrousel wijnand stomp met de voorstelling jip en janneke

zondag 30 oktober a s bij theater carrousel wijnand stomp met de voorstelling jip en janneke

Jip en Janneke, wie kent ze niet? De mooie verhalen van Annie M.G. Schmidt met de overbekende illustraties van Fiep Westendorp. Spannende avonturen van de twee grappige, ondeugende buurkinderen, waar alle kleuters dol op zijn, nu in het theater. 

Jip en Janneke is een zonnige familievoorstelling waarin Wijnand de twee buurkinderen tot leven brengt. Met persoonlijke verhalen laat hij zien dat die ondeugende, vaak ruziënde vriendjes overal kunnen wonen. Wijnand Stomp is één van de beste theatrale vertellers die Nederland rijk is. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien. In een tijd waar communicatie vaak via beeldschermen verloopt, houdt hij de verteltraditie levend! Verbreed de horizon van jezelf en van anderen en kom naar deze swingende show vol ondeugende kleuter-humor! Een superleuke theatervoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar.

Prijs € 10,–

Aanvang: 15.00 uur.

www.theatercarrousel.nl, Stichting Theater Carrousel,Van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen, telefoon: 06-83099755, e-mail: info@theatercarrousel.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.