winst voor avereest

Avereest begon sterk aan het duel en zat na iets meer dan een kwartier spelen op rozen doordat het toen al op een comfortabele 2-0 voorsprong stond. In de vijfde minuut opende Jos Gruppen namens de thuisploeg de score en na zestien minuten spelen verdubbelde Mathijs Platvoet de score naar 2-0.

Vervolgens vielen er geen doelpunten meer te bewonderen tot aan de rust op sportpark De Balk in Balkbrug. Daarvoor moest gewacht worden tot na de theepauze, maar toen volgden de doelpunten elkaar weer in hoog tempo op.

Direct na rust maakte SVV’56 namelijk de 2-1 en kort daarna ook meteen de 2-2. Avereest gaf in vijf minuten tijd na rust dus de comfortabele 2-0 voorsprong uit handen en zag de bezoekers weer op gelijke hoogte komen. Ook dit was echter van korte duur doordat Avereest in de 53e minuut een strafschop toegekend kreeg. Spits Erik Wencker ging achter de bal staan en schoot vanaf elf meter Avereest weer op voorsprong: 3-2.

Hierna stokte de doelpuntenproductie aan beide kanten waardoor de eindstand reeds bereikt was. Door deze 3-2 overwinning heeft Avereest de aansluiting met de koplopers weer hervonden. Het staat momenteel met tien punten uit vijf wedstrijden slechts drie punten achter koplopers Sweel en Bruchterveld. Zij staan beiden op dertien punten. Volgende week gaat Avereest op bezoek bij Hoogeveen. Op Sportpark Bentinckspark zal om 14:30u afgetrapt worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.