Home / archiefcentraal / werkeren 3 uit zwolle provinciaal koersbalkampioen

werkeren 3 uit zwolle provinciaal koersbalkampioen

Tweede werd het team van de heer J. Lubberink van Dante 1 uit Ommen. De derde plaats was voor het team van mevrouw L. Nieuweboer van de Stins 1 uit Westenholte. Alle drie teams hadden alle wedstrijden gewonnen, dus evenveel wedstrijdpunten, maar het verschil zat in de onderlinge detailpunten.

De winnaar mocht dan ook de nieuw beschikbare wisselbeker Troefkoele+ Dalfsen uit handen van wethouder Maurits van Martels van de gemeente Dalfsen in ontvangst nemen. Nieuw was de aanmoedigingsprijs. Deze werd uitgereikt aan het team van de heer H. de Vrede van de Dollard uit Enschede. Met twee andere partijen wisten zij geen enkele wedstrijd te winnen.

Scheidsrechter Gerd van de Zwaluw moest een aantal keren in actie komen voor uitleg van de spelregels. Het ging tenslotte wel om de punten. Dit keer hoefde de EHBO niet in actie te komen. De jongste deelnemer van 29 jaar kwam uit Zwolle, de oudste van 95 jaar ui Bathmen en de gemiddelde leeftijd van de 322 spelers bedroeg 76 jaar.

Volgend jaar wordt het toernooi voor de 25e keer georganiseerd. Hopelijk kunnen dan meer teams aan het toernooi deelnemen. Er is nog ruimte over voor een extra poule.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.