Home / wereldberoemde pianiste treedt op in dalmsholte

wereldberoemde pianiste treedt op in dalmsholte

Op zondag 6 november is een pianiste van wereldfaam te beluisteren in Dalmsholte: Nino Gvetadze. In 2008 won zij de pers- en de publieksprijs op het Internationaal Liszt concours in Utrecht en daarna heeft zij zich natuurlijk nog verder ontwikkeld. Zij geeft over de hele wereld concerten. Het is uniek om haar in Dalmsholte te kunnen beluisteren. Op het programma staan werken van Chopin en Debussy.

Dit huisconcert van de Kunstkring Ommen begint om 15 uur, in concertzaal ‘Het Muziekgebouw’ aan de Goosdijk 5 in Dalmsholte. Niet-leden zijn van harte welkom! Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Menzo Bunge (038 33 189 63) of Brord Goeting (voorzitter, 0529 457 548). De toegangsprijs voor niet-leden is € 15,00.

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.