wantix laat kokkie bikes energieverbruik halveren met led

Zelf praat Köse over een projectje, want met Wantix is hij wel grotere projecten gewend, maar voor Kokkie betekent de nieuwe LED-verlichting een besparing van 1850 watt. En omdat de LED’s tien tot twaalf jaar meegaan, laat het zich raden dat niet alleen het milieu blij is met die daling van het energieverbruik. Ook de portemonnee is er gelukkig mee.

In de werkplaats, het magazijn en de stalling zijn de bestaande TL-buizen verwijderd en LED TL buizen in de bestaande armaturen geplaatst. Waar nodig zijn  LED Batten geplaatst, stand Alone’s die overal neergezet kunnen worden.

Beter licht, een lagere energierekening, met de baten verdien je de kosten terug. En het milieu is lachende derde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.