vv avereest en vv hoogeveen in evenwicht

Beide ploegen begonnen afwachtend en tasten elkaar af. Hoogeveen had meer balbezit, maar de tricolores lieten dat ook toe. De beste kansen in het eerste halfuur waren voor VVA. Erik Wencker kopte een vrije trap van Johan Tigelaar op het doel maar doelman Post tikte de bal tot corner.

Niet veel later kon Jurgen Visscher richting doel van de blauwwitten vertrekken, maar hij speelde de bal iets te ver voor zich uit en opnieuw kon doelman Post op het laatste moment redding brengen. Ook een schot van Kevin Buiter, na een pass van Matthijs Platvoet, verdween naast het doel. Hoogeveen combineerde er bepaalde fasen in de eerste helft rustig op los, maar echt dreigend werd men niet. Daarbij moet aangetekend worden dat doelman Dirk Bunk een prima wedstrijd keepte.

In de 2e helft begon VV Avereest goed aan de wedstrijd. De organisatie stond goed en men kwam een aantal keren dreigend voor het doel van Hoogeveen. De wedstrijd was duidelijk in evenwicht en het werd ook duidelijk dat de ploeg die zou scoren waarschijnlijk ook zou winnen. Een vrije trap van Jurgen Visscher werd met moeite door doelman Post verwerkt. Niek Kuiper en Nick Jonkman kwamen nog binnen de lijnen, maar het wedstrijdbeeld veranderde niet.

De ploegen waren in evenwicht wat van scheidsrechter Doornbos helaas niet gezegd kan worden. Zijn bedoelingen waren ongetwijfeld goed, maar hij zorgde voor veel onduidelijkheid bij de spelers van beide ploegen. Er werden dan ook verschillende gele kaarten uitgedeeld die echt niet nodig geweest waren.

De meest vreemde gele kaart was voor Johan Tigelaar. Hij werd onderuit getrokken door een tegenstander. Die kreeg een gele kaart, maar tot zijn verbazing kreeg Johan er zelf ook één! Zijn tweede en hij kon het speelveld verlaten. In de laatste 10 minuten zette Hoogeveen alles op alles om een treffer te forceren. En werd hen een strafschop onthouden. De tricolores bleven strijden voor iedere meter en behaalden zo één punt.

VVA haalde niet het niveau van vorige week, maar in de tweede helft werd er wel als team gestreden. Over het geheel gezien een terechte uitslag.

Zaterdag 15 oktober speelt VV Avereest op het eigen sportpark de Balk. Tegenstander is dan VV Bruchterveld. Samen met Sweel is men koploper in deze competitie. De aftrap is om 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.