Home / vrouwen asc62 in vorm

vrouwen asc62 in vorm

ASC kwam binnen 10 minuten op een 0 – 1 achterstand. Hierdoor wakker geschud ging ASC naarstig op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er al snel. Een goeie voorzet van rechts die wordt prima binnen geschoten door Eva Visscher. Voor rust komen de vrouwen uit Dalfsen nog op een 2- 1 voorsprong. Daniëlle Pierik  gaf  de bal voor en schoot tegen de speelster van Oranje Nassau, de voorzet was zo hard dat de bal in het doel belande.

Na rust nam ASC het heft helemaal in handen met een goed combinatie voetbal. Een goede voorzet van Eva Visscher en deze werd in één keer op de slof genomen door Ingrid Lans en ze schoot snoeihard binnen 3 – 1.

Een enkele keer probeerde Oranje Nassau  wel wat maar werden goed tegengehouden door de verdediging en keepster Anne van den Top. Het werd nog   4 – 1 door wederom Eva Visscher. En vijf minuten voor het eindsignaal schoot Rebecca Endeman, met een mooi afstand schot, de 5 – 1 binnen.

Een prima overwinning hierdoor stijgen we naar de derde plaats.

De KNVB scheidsrechter kwam niet opdagen. Binnen een half uur had Herben Scherpenkate zijn tas thuis opgehaald en hij stond om 15.00 uur in zijn scheidsrechter pakje klaar op de midden stip van het hoofdveld en floot een prima wedstrijd. Klasse Herben en bedankt!

Volgende week wederom een thuiswedstrijd tegen The Knickerbockers uit Groningen. Aanvang 15.00 uur op Sportpark Gerner.

 

 

Lees ook

Nieuw in Ommen: ontmoetingscentrum voor mensen met (lichte) geheugenproblemen

OMMEN – Op maandag 7 februari vindt de opening plaats van een nieuw ontmoetingscentrum in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.