verbouwing giga konijnenhol van start

Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn vertelt: “Na 17 jaar is Bultje het Konijn uit zijn jasje gegroeid. Er wordt aan drie kanten een uitbreiding gerealiseerd en nieuwe speelvoorzieningen geplaatst van bijna tien meter hoog. Daarnaast komt er een heel nieuw horecaconcept en worden er vier bowlingbanen aangelegd. In totaal wordt het Giga Konijnenhol enorm uitgebreid.”
 
Vanaf begin april 2017, de start van het nieuwe kampeerseizoen, kunnen de gasten van het vakantiepark terecht in een groter en vernieuwd Giga Konijnenhol.

Het Giga Konijnenhol
Het Giga Konijnenhol is in 1999 officieel geopend door Prinses Margriet en sindsdien een groot begrip in de regio. Het overdekte speelparadijs met theater en horeca biedt het gehele jaar door een plaats voor kinderfeestjes, dagrecreatie, evenementen, schoolreizen, en sinterklaas- en kerstfeesten. Daarnaast is het als overdekte faciliteit een belangrijke schakel voor het vakantiepark, in combinatie met het binnen- en buitentheater waar theatershows en musicals worden opgevoerd met Bultje het Konijn.

Het Giga Konijnenhol blijft nog tot en met de kerstvakantie geopend en zal vanaf 9 januari tot en met eind maart 2017 gesloten zijn. Het vernieuwde Giga Konijnenhol zal begin april feestelijk worden geopend, waarna het weer toegankelijk zal zijn voor verblijf- en daggasten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.