Home / vechtdalkok in aflevering het groene oosten op rtv oost

vechtdalkok in aflevering het groene oosten op rtv oost

In de derde aflevering van Het Groene Oosten trekt presentator André van der Zee de bossen in met paddenstoelenexpert en wildplukker Edwin Flores op zoek naar lekkere paddenstoelen om te eten. Tevens is Vechtdalkok Johan Drenth met zijn mobiele keuken naar het bos gekomen om een heerlijk paddenstoelengerecht te bereiden.

Verder aandacht voor de duurzame huizenroute waarbij ook een Hermit House wordt bezocht. Deze kleine design huisjes zijn enorm in opkomst. Minder belastend voor het milieu en een lagere hypotheek zijn de grote voordelen van klein wonen. Maar voldoet het aan onze wooneisen?

Ook klussen interieurstyliste Marian & André er weer op los met oude producten en geeft afvalcoach Gerrit praktische tips om stankoverlast in containers tegen te gaan. Dit en meer zie je woensdag 2 november om 19:20 uur in Het Groene Oosten op RTV Oost. De uitzending wordt om 21:20 uur en om 23:20 uur herhaald en is terug te kijken via www.hetgroeneoosten.nl en www.rtvoost.nl.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.