vechtdal blues and rock night in beeld

  Johan Bokma maakte de foto’s en schreef er onderstaand stukje over. 

  Het Powerrock trio JPK band uit Veghel, dat zijn naam dankt aan frontman en gitarist Jan Pieter Kuijten, ging meteen als een wervelstorm over de bezoekers heen. Vol gas en vol energie begonnen ze de eerste 2 songs puur instrumentaal. Later in de set speelden ze heerlijke bluesrock van o.a. Stevie Ray Vauhgn, ZZ Top en Jimi Hendrix, muziek dat door het publiek zeer gewaarderd werd en dat met een een luid “We want more!!” de band bedankte.

  De 2e band Tap-A-Tune, tapte weer uit een heel ander muzikaal vaatje. Heerlijke rockabily swing blues uit Schuinesloot, die er net zo goed bij het publiek in ging als de borrelhapjes die rondgingen en het herfstbok biertje van de tap. Tap-A-Tune bleek ook al een zeer veelzijdige band te zijn, want er werd flink geswingd op songs als On the road again, Call me the Breeze en dampende oude rockabilly klassiekers. En bij songs als Ridin’ on the L&N en Johnny Cash’s Folsom prison blues, kwam het publiek helemaal los. Maar liefst 2 toegiften moesten er aan te pas komen voor ze van het publiek naar huis mochten.

  Vechtdal Blues & Rock dat een nieuwe weg inslaat door op een andere datum dan de gebruikelijke laatste zaterdagavond van november en in een ander gedeelte van de Trefkoele plus te gaan zitten, bleek een hele goede keuze te zijn geweest. Na het bedankwoord van de organisatie, kon deze meteen aankondigen dat de Lenteblues – ook een onderdeel door Vechtdal Blues & Rock georganiseerd- volgend jaar op zondagmiddag 26 maart zal plaatsvinden.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.