usv wint doelpuntrijk oefenduel van balkbrug

  Bij USV ontbraken uiteraard de zondag in Zandhuizen uitgevallen Niek Hamers en Niek Ekkelenkamp. Ook doelman Martijn Scheper bekeek het duel vanaf de kant.

  Beide ploegen begonnen voortvarend. Al snel werd de score geopend door Rick Timmerman (1-0). Het antwoord van Balkbrug liet niet lang op zich wachten. Arjan Deuzeman scoorde na een hoge voorzet (1-1) en even later kon niemand de opkomende Lennart Baas afstoppen (1-2). USV stelde nog voor rust op orde op zaken. Kay Huzen meldde zich voor het doel van Joey Overes en schoot laag raak (2-2). Daarna was het de beurt aan Ron Meijerink. Na een mooie aanval vond hij knap de lange hoek (3-2).

  Balkbrug gaf zich nog niet gewonnen en kwam na rust opnieuw langszij. Via USV verdediger Kay Huzen verdween de bal achter doelman Daniël Kreileman (3-3). Dat was de stand die vorig seizoen tijdens het laatste onderlinge duel na 90 minuten op het scorebord stond. Dit keer trok USV wel aan het langste eind. Leon Kooiker zorgde voor 4-3, maar over de 5-3 werd na afloop langer nagepraat. Want die werd gescoord door de talentvolle 16-jarige debutant Max Schaeffer.     

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.