usv walst over hoogersmilde heen

USV was inderdaad een aantal maatjes te groot voor de sympathieke mannen uit het streekdorp aan de Beilervaart. Binnen het kwartier stond het al 2-0 door doelpunten van Rick Timmerman (11e minuut) en Leon Kooiker (12e minuut). Het team van coach Theo van ‘t Zand creëerde ook hierna met gevarieerd en aanvallend voetbal legio doelrijpe kansen maar voor rust kon de score niet verder worden uitgebouwd.

Na de pauze was het wel direct raak. Kooiker slalomde eenvoudig door de defensie van Hoogersmilde en tekende eenvoudig zijn tweede doelpunt aan, 3-0. USV bleef het spel domineren en de tegenstander werd bij tijd en wijle van het kastje naar de muur gestuurd. De 4-0 van Ron Meijerink was in de 74e minuut dan ook geen verrassing. Toen aanvoerder Kay Huzen drie minuten later een vrije trap fraai langs de muur krulde, kwam de teller al op 5. Na weer een uitgespeelde aanval kon Meijerink in de 80e minuut de 6-0 binnen tikken. De eindstand had in de slotfase nog in de dubbele cijfers kunnen komen als de USV’ers wat scherper in de afronding waren geweest.

Zondag staat voor USV de uitwedstrijd tegen het Friese Zandhuizen op het programma. De wedstrijd op sportpark ‘t Bliekien begint om 14.00 uur en staat onder leiding van arbiter B. Mulder.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.