twee jongens steken met punaises in ommen

Eerder vandaag deed de politie een oproep om uit te kijken naar iemand die meerdere banden had lekgestoken in de buurt van de Carrousel. Daarbij deelde de wijkagent ook een foto van een fietsband met punaises erin.

Punaises
Een jongen uit de buurt zegt nu dus de bewuste bandenprikkers te hebben gezien, rond 15.30 uur vanmiddag. “Mijn zoon heeft die twee jongens gezien bij de Carrousel”, aldus de wijkbewoonster tegenover Vechtdal Centraal. “Hij kwam thuis met het verhaal dat er twee jongens met punaises liepen. Ik heb hem gezegd weg te blijven daar.”

De moeder maakt zich namelijk zorgen om de situatie. “Mijn zoon was onder de indruk dat die jongens dit zomaar deden. De jongens staken de punaises ook richting mijn zoon, dus beetje bang was hij wel.”

Signalement
Volgens haar zoon ging het om twee blanke jongens van ongeveer 15 jaar oud. Ze hadden beiden een petje achterstevoren op hun hoofd. Eén van de twee droeg een zwart jasje, de ander een jack in legerkleuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.