top 2000 kerkdienst

Thema van de dienst, die is georganiseerd in samenwerking met de Crosspoint groep, is: God, de muziek van je leven. Voorganger is ds. Kest Jelsma. De teksten van de liederen worden via de beamer getoond zodat iedereen kan meezingen. Het gaat hierbij zowel om Engelstalige als Nederlandstalige liederen die door een tweetal bands live zullen worden gezongen. Van de Engelstalige liederen wordt een korte vertaling gegeven.

Bij een aantal liederen zullen ervaringsverhalen worden verteld. Zo zullen jonge ouders bij het lied Isn’t she lovely van Stevie Wonder hun dankbare vreugde uiten over hun onlangs geboren dochter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.