tim knol en remco veldhuis in de carrousel ommen

  Tim Knol – Lost & Found
  Een theaterconcert op de humorvolle en charmante wijze zoals we die inmiddels van Tim gewend zijn. In zijn tweede soloprogramma maken we kennis met de verzamelaar in Tim Knol. Naast muzikant is Tim namelijk fervent verzamelaar van singletjes, fotocamera’s, gitaren en bijzondere instrumenten. Hij kan geen genoeg krijgen van mooie verhalen over legendarische liedjes, markante muzikanten en bijzondere bands. In zijn nieuwe voorstelling krijgen we een bijzonder inkijkje in het leven van de 25-jarige muzikant.

  Na het succes van de voorstelling Terug heeft hij enorm veel zin om in Lost & Found heel Nederland kennis te laten maken met prachtige muziek en bijzondere verhalen die we nog niet kennen. Door de gemoedelijke sfeer in zijn voorstelling voelt u zich meteen thuis. Maak het mee en overtuig uzelf van dit talent. Een echte aanrader!

  Aanvang op vrijdag 4 november is om 20.15 uur en kaarten kosten 17 euro. 

  Remco Veldhuis – 
  Lang verhaal kort
  Remco Veldhuis, van het duo Veldhuis en Kemper, staat deze avond alleen op het podium. In Lang verhaal kort brengt Veldhuis een ongeautoriseerde samenvatting van de bijbel in twee uur. Hij vliegt op eigen komische wijze langs de hoogte- en dieptepunten. Een razende rondleiding, ver van de gebaande paden, door een ‘gids’ die net zo twijfelt over de inhoud als jij. Altijd al eens iets willen vinden van die net zo vaak opgehemelde als vervloekte bijbel, maar er nooit aan toegekomen ‘m te lezen? Geen idee waar je de tijd vandaan moet halen? Altijd als een berg opgezien tegen die 1744 bladzijden vol kleine lettertjes? Ja? Remco ook!

  Toch vond hij de tijd om ‘m nou eindelijk eens te lezen. Maar ja, als een cabaretier ergens z’n tanden in zet kun je er donder op zeggen dat er een voorstelling van komt. Terwijl de klok onverbiddelijk doortikt komt hij de mooiste, maar ook de meest verschrikkelijke verhalen tegen. En uiteindelijk zichzelf.

  Aanvang op zaterdag 5 november is om 20.15 uur en kaarten kosten 18 euro. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.