tennis club ommen maakt kans op 10 mille met stripverhaal

  De Club Competitie is een wedstrijd voor amateurclubs. Energiebedrijf Nuon helpt sportverenigingen hiermee om de energierekening te verlagen. Tennis Club Ommen heeft zich ingeschreven voor de wedstrijd met een creatief/ludiek stripverhaal idee over energie besparen.

  Als Tennis Club Ommen wint, wil zij het bedrag besteden aan o.a. zonnepanelen. Het ludieke/stripverhaal idee van Tennis Club Ommen is te vinden op www.nuon.nl/club. Op deze pagina kan het publiek ook stemmen.

  Negen winnaars
  De jury van de Nuon Club Competitie bestaat uit sportjournalist Toine van Peperstraten, hockey-international Naomi van As, algemeen directeur van Nuon Peter Smink en twee energieadviseurs. In totaal hebben zij vijftig clubs uit heel Nederland genomineerd, waaronder Tennis Club Ommen. De negen clubs met de meeste publieksstemmen winnen uiteindelijk de Nuon Club Competitie.

  De winnaars ontvangen een cheque van 10.000 euro, die mag worden besteed aan maatregelen voor energiebesparing en duurzame energie. Iedereen kan tot woensdag 16 november 2016 stemmen op Tennis Club Ommen via nuon.nl/club. De winnaars worden op 17 november bekend gemaakt.

  Lagere energierekening
  Een lid van de vereniging nam het initiatief om Tennis Club Ommen in te schrijven voor de Nuon Club Competitie. De belangrijkste reden om mee te doen, is dat Tennis Club Ommen graag de energierekening wil verlagen. Het energieverbruik vormt een flinke kostenpost voor de vereniging. Volgens Nuon kunnen veel sportclubs met eenvoudige maatregelen flink besparen op de energierekening. Daarmee houden ze vervolgens elk jaar geld over om te investeren in de sport.

  “Neem bijvoorbeeld de CV-ketel, de grootste gasverbruiker”, legt energieadviseur Rob van der Plas van Nuon uit. “Uit onze analyses blijkt dat clubs gemiddeld alleen al 15% op aardgas kunnen bezuinigen door de verwarmingsinstallatie beter af te stellen. Maar ook met energiezuinigere verlichting en spouwmuurisolatie is veel winst te boeken.” Meer bespaartips voor sportclubs zijn te vinden op de Facebookpagina van Energiecoach Rob: facebook.com/EnergiecoachRob

  Stemmen
  Wil je ook dat Tennis Club Ommen winnaar wordt van de Nuon Club Competitie? Breng dan je stem uit op nuon.nl/club. Let op: dit kan uiterlijk tot woensdag 16 november 2016.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.