svi wipt marienberg uit beker

  Trainer Hans Pullen koos ervoor om met een sterk gewijzigd elftal aan te treden tegen de koploper van de 3e klasse C.

  Zo ontbraken door allerlei omstandigheden ondermeer Ruud Woelderink, André Plaggenmarsch, Jelle Brinks, Bertin Veurink, Arjan Breukelman, Rolf Hofsink en Niek Noeverman in de basiself.

  Er was wel een plek ingeruimd voor A-junior Erjan Lamberink op de linkshalf en gelukkig maakten geblesseerde spelers als Edwin Hofsink en Roy Lotterman weer enige speelminuten.

  Onze gasten uit Ittersum (Zwolle-Zuid) speelden tevens niet in haar sterkste opstelling maar had het eerste half uur van het gezapige duel de betere kansen en mogelijkheden.

  De blauwwitten kwamen enkele keren gevaarlijk buurten voor de kooi van Chris Regeling maar het ontbrak de voorwaartsen uit Ittersum aan scherpte. Geheel tegen de verhouding in kwam de thuisploeg op voorsprong. Erjan Lamberink was het eindstation na een aanval waar Roy Doek tekende voor de assist, 1-0. Lang konden de Westerparkbewoners niet genieten van de voorsprong. Vlak voor rust maakte SVI alweer gelijk.

  Na rust had Mariënberg de ideale mogelijkheid om op voorsprong te komen. Tom de Lange werd gevloerd door de keeper van SVI. Het leverde niet alleen een gele kaart op voor de doelman maar tevens een strafschop.

  Normaal is het zekerheidje maar aanvoerder Ruud Buitenhuis schoot de bal in de handen van de SVI-keeper die de goede hoek koos en de bal in twee keer kon klemmen. Niet veel later had SVI aan de andere kant nu wel de neusjes voor de spreekwoordelijke goal opgehaald. Het liep simpel en eenvoudig uit naar de uiteindelijke en verdiende 1-5 zege.

  Met dit resultaat bekert SVI verder, wij wensen hen hierbij veule wille, en kan Mariënberg de blik richten op de rood-zwart-wit gestreepte derby komende zaterdag op de Polderhoek tegen Kloosternarigheid.

  Dan zal Pullen zijn basiself hoogstwaarschijnlijk anders inkleuren……Want winst is geboden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.