sv nieuwleusen wint van s v n 69

Nieuwleusen startte goed met Jeroen Grasmeijer en Saake Malestein in plaats van Hendrik Jan van den Berg en Erwin Dijk in de basis. De eerste echte grote kans was na een half uur spelen. Na een mooie onderschepping van Ruben Brinkman op de helft van de tegenstander, legde hij de bal breed op Reinier Meijerink die goed inschoot. Helaas voor hem ging de bal op de binnenkant van de paal en via de hakken van de keeper het veld weer in.

Kort erna was het wel raak. Een verkeerde bal van Harm Jaap Knol werd afgestraft door Lars Gruben (1-0). Amper 5 minuten later opnieuw een mooie aanval van de thuisploeg. Dwars door het midden van de verdediging gaf Meijerink een schitterende steekpass op Gruben maar zijn schot stuitte op de goed uitkomende keeper Visser. In de blessuretijd helft viel alsnog de 2-0 door een bekeken kopbal van Gruben.

Na de hervatting bleef Jeroen Grasmeijer achter in de kleedkamer, hij werd vervangen door Robbert Veenstra. Na vijf scoorden de bezoekers tegen. Denzel van Halen zorgde voor de aansluitingstreffer (2-1). Zeven minuten voor tijd viel de genadeklap voor de bezoekers. Met een messcherpe counter werd Justin Beentjes diep gestuurd door Meijerink en hij rondde oog in oog met de keeper beheerst af. Eindstand 3-1.

Zaterdag is het team van David Leeuw vrij. Donderdag 20 oktober wordt een oefenwedstrijd gespeelt tegen vv Hattem. Aanvang 19.30 uur. De eerstvolgende competitie wedstrijd is zaterdag 29 oktober. Nieuwleusen gaat dan op bezoek bij Hardenberg’85. De wedstrijd begint om 15.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.