sv nieuwleusen verliest twee punten

De Nieuwleusenaren dachten in deze wedstrijd dat ze vooral in 1e helft het met een tandje minder ook wel goed zou komen. Een misvatting van jewelste. Nadat Lars Gruben na 6 minuten een dot van een kans miste rook Lutten dat er voor hun deze middag een kans was om van de koploper punten te snoepen. Het was Nick Lamberink die namens de gasten de 0-1 ruststand op het scorebord toverde met een afstandsschot dat Timo Muller enigszins verraste.

Na de hervatting werden de broodnodige wissels door gevoerd. Er kwam duidelijk meer elan in de Nieuwleuser ploeg. De mouwen werden meer opgestroopt en het was Mark de Weerd die uit een corner rechtstreeks het doel trof (1-1). De thuisploeg aasde op meer maar Lutten gaf zich niet zomaar gewonnen. Doordat schoten van respectievelijk Rob Muller, Mark de Weerd en Justin Beentjes geen doel troffen bleef uiteindelijk de terechte puntenverdeling als uitslag staan. Eindstand 1-1.

Zaterdag speelt Nieuwleusen om 14.30 uur de altijd spannende streekderby in Dedemsvaart tegen het SCD’83.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.