sv dalfsen wint in de tweede helft van abs

De jonge ploeg van ABS startte fysiek sterk tegen Dalfsen en hield de ruimtes klein. Dalfsen had moeite met dit fanatieke team en wist de mannen uit Bathmen ternauwernood van het scoren af te houden. De rust werd met hangen en wurgen met 0-0 bereikt.

Na de hervatting kon ABS de energie niet meer vinden om het goede spel van de eerste helft voort te zetten. Dalfsen profiteerde hiervan en wist met goed combinatiewerk het initiatief weer naar zich toe te halen. Het was Daan van der Vegt die in de 58e minuut de score opende voor Dalfsen. Na een scrimmage voor de goal rondde hij beheerst af. Kort erna werd Jeroen Kamphuis de diepte in gestuurd en met zijn snelheid wist hij de defensie van ABS te verrassen (0-2).

Dalfsen zette door en bracht in de 75e minuut van de wedstrijd Remco Hultink in het veld. Hultink liep direct na de wissel richting doel en wist een scherpe voorzet gelijk in te knikken. Zijn eerste balcontact, na amper vijf seconden, leverde de eindstand 0-3 op.

De ploeg van Grooten ziet uit naar de komende week. Dan komt koploper Lettele in Dalfsen op bezoek. Lettele heeft zestien punten uit zes wedstrijd. Dalfsen staat tweede op de ranglijst met dertien punten uit eveneens zes wedstrijden. Het belooft een spannende wedstrijd te worden in de zondag 4e klasse H. Om de aansluiting te behouden mag Dalfsen geen puntverlies lijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.