sv dalfsen pakt koppositie na winst op lettele

Het programmaboekje van de thuisploeg vermeld dat Lettele enigszins verrassend op de eerste positie staat met drie punten voorsprong. Dalfsen speelde zeer gedreven en sterk op de bal en gaf vanaf het begin de bezoekers geen enkele kans om in hun spel te komen.

Na tien minuten spelen prikte Daan van der Vegt de bal knap binnen. De grootste kans voor Lettele op de gelijkmaker was drie minuten voor rust, maar keeper Mark Krol sloeg de bal uit de rechterbovenhoek. Uit de daarop volgende aanval werd Jeroen Kamphuis voor doel vrijgespeeld en hij mistte niet. Ruststand 2-0.

Na de hervatting zat Dalfsen opnieuw fanatiek bovenop de bal. De zeer lichtvoetige spelers, de broers Daan en Luuk van der Vegt, waren een plaag voor de verdediging. Mede door hun toedoen kreeg hun vader een mooi verjaardag cadeau. Halverwege de tweede helft viel kort na elkaar de definitieve beslissing.

Eerst ging Kamphuis goed door op rechts en schoot beheerst buiten bereik van de keeper in de verre hoek. Daarna was het Erik Koedijk die goed werd vrijgespeeld en de 4-0 scoorde. Voor de wedstrijd zelf was het te snel maar daar maalde de jarige vader van Daan en Luuk niet om. Ook schrok hij niet van de tegengoal die uit een scrimmage voor Dalfser doel ontstond. De drie punten gingen zeer verdiend naar de thuisploeg. Eindstand 4-1.

In punten staat Dalfsen nu gelijk met Lettele maar één doelpunt maakt Dalfsen tot koploper in de zondag vierde klasse H. Zondag is de ploeg van Jacob Grooten vrij.   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.