Home / archiefcentraal / sv dalfsen massaal naar fc twente pec zwolle

sv dalfsen massaal naar fc twente pec zwolle

Op zaterdagmorgen van 09.00 tot 10.30 uur en zondagmorgen vanaf 10.00 uur kunnen de entreekaarten betaald en afgehaald worden in het clubgebouw van SV Dalfsen. De bussen vertrekken om circa 10.15 uur vanaf de parkeerplaats van Sportpark Gerner. In de bus is de catering verzorgd door Café Restaurant Het Roode Hert.

In Enschede begint de wedstrijd tussen FC Twente en PEC Zwolle om 12.30 uur en na afloop rijden de bussen rond 15.00 uur weer terug naar Dalfsen. De verwachting is dat de bussen rond 16.15 uur terug zijn op Sportpark Gerner, waar dan net de wedstrijd SV Dalfsen 1 – Lettele 1 is gespeeld.

Alle deelnemende actieve spelers van SV Dalfsen die de wedstrijd FC Twente – PEC Zwolle hebben bezocht, maken kans op wedstrijdtickets voor hun hele team bij een topwedstrijd van FC Twente naar keuze (Ajax, Feyenoord of PSV). Direct na terugkeer op Sportpark Gerner wordt de winnaar van deze actie in het clubgebouw bekend gemaakt. Dus ben je benieuwd naar de uitslag van deze verloting, kom dan na aankomst in Dalfsen in het clubgebouw en hoor of je gewonnen hebt!

Voor de herkenbaarheid zou het mooi zijn als alle jeugdspelers van SV Dalfsen zondag hun clubtrainingspak aan trekken. Tevens gaan enkele SV Dalfsen-vlaggen mee om het vak aan te kleden. Het bestuur van SV Dalfsen wenst alle deelnemers van deze actie een mooie wedstrijd en veel plezier toe.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest eerste bekerwedstrijd ASC’62 speelde de eerste bekerwedstrijd uit tegen BWO in Hengelo en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.