sugar mama piept kraakt jankt en scheurt in de herberg ommen

  Het toonaangevende muziekblad OOR schreef over deze bluesrockers, ‘deze pure live band ziet kans de meest kale gymzaal om te toveren in een oergezellig, zweterig hol’. Een must voor iedere liefhebber die pretendeert dat blues, rock en boogie een onontbeerlijk levenselixer is.

  Blues is de poëzie van de werkende klasse. Voortgekomen vanuit de zielenpijn van slaven die zwoegden op de plantages in het zuiden van Amerika en gevoed door voodoo en zwarte mystiek. De blues werd groot in Noordelijke industriesteden als Chicago en Detroit en op indrukwekkende wijze vertolkt door legendes als Muddy Waters, B.B. King en Buddy Guy.

  Het is niet de eerste keer dat de band uit de contreien rond Arnhem de Vechtstad aandoet. Ooit heeft Sugar Mama er voor een prikje gele sigarenblikjes verkocht, met daarin een zilveren schijfje, genaamd ‘Don’t fade away’. Wees zuinig op dat ding, want het is inmiddels een klassieker in het genre, of nee zelfs een collectors item. 

  Naar goed gebruik is de entree geheel en al gratis. Met dikke letters in de agenda dus: vrijdag 28 oktober, café de Herberg, Sugar Mama. Aanvang 21.00 uur.  

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.