springgroep gv nieuwleusen begonnen met seizoen

De junioren van GVN moesten op deze wedstrijd minitramp, minitramp Pegasus en airtrack springen.

Het team wat normaal uit 9 personen bestaat,  was door blessures,  vakantie etc. teruggebracht tot 4 personen. Daarom werd er een beroep gedaan op de turnsters van de A 2 selectie zodat er toch gesprongen kon worden.

Ondanks de zeer minimale voorbereiding wist de junior springsters: Esmee Westrik, Tamara Kok, Sophie Kappert en Judith Huls aangevuld met Nicole Vink, Lotte Hoeve en Henea van Dijken een prima resultaat neer te zetten.

Als eerste toestel moest er airtrack gesprongen worden. Dat vergt vaak wat meer voorbereiding omdat er veelal ook samen gesprongen moet worden. Toch wisten de springsters hier een 4 de plaats te pakken.

Daarna ging het per toestel beter, op  minitramp een 3 de plaats en op minitramp Pegasus een 2 de plaats.

Een resultaat wat er zijn mag en waren de springsters er tevreden mee.

Volgende week  zaterdag 22 oktober, komen zowel de junioren als senioren in actie in het B niveau in Urk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.