sis and bro viert 1 jarig jubileum in ommen

Voor Vera en Maarten is het elke dag weer een plezier om hun mooie producten te bakken en verkopen. “We werken leuk samen met Eddy Schwieters de Spelt boer en Johan Drenth de vechtdalkok en Zandman de kaasboer dit is erg leuk de reacties van klanten zijn heel leuk en geven ons veel energie.”

Het is hard werken, maar ze doen het graag en hebben er samen heel veel plezier in. Dat maakt iedere dag weer tot een feestje. “Onze speltbroden en vloerbroden vinden gretig aftrek en gaan warm over de toonbank, desembroden zijn sinds wij geopend zijn een hot item! De koffie to go-klanten weten ons inmiddels ook te vinden en veel bedrijven maken al gebruiken van onze bezorgservice voor lunch of andere traktaties.” Vooral de belegde broodjes met wolvarken en pastrami zijn heel populair.

Vrijdag en zaterdag gaan broer en zus het 1-jarig jubileum vieren met de klanten. “Wij gaan trakteren: voor iedere klant hebben wij koffie met wat lekkers en we hebben diverse aanbiedingen waaronder ons desembrood met Beemster oude kaas en mosterd, spek-desembrood en olijfbrood. Wees welkom en vier het met ons mee.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.