sercodak wint en zet grote stap in kwalificatie voor ehf cup

  Dalfsen begon in de eigen Trefkoele sterk en stond na een kwartier spelen op een 10-6 voorsprong. De Dalfser dames waren vooral in de break-out gevaarlijk tegen het fysiek sterke Izvor. Bij rust stond er een stand van 19-14 op het scorebord. Na rust behield Sercodak de concentratie en bleven de verhoudingen ongewijzigd. Na drie kwartier spelen stond het 28-22. De voorsprong kwam geen moment meer in gevaar en zo werd de eindstand bepaald op 34-26.

  Zondag speelt Sercodak de zogenaamde terugwedstrijd tegen hetzelfde Izvor. De uiteindelijke winnaar van het onderonsje is nog één tweeluik verwijderd van de groepsfase van de EHF Cup.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.