sercodak dalfsen klaar voor loodzwaar europees weekend

  Beide duels worden dit weekend afgewerkt in De Trefkoele in Dalfsen. Vrijdagavond (20:30 uur) staat de eerste wedstrijd gepland, waarna zondagmiddag (14:00 uur) de beslissing valt. De winnaar van het onderonsje is nog één tweeluik verwijderd van de groepsfase van de EHF Cup.

  EHF Cup
  De EHF Cup is het een-na-hoogste Europese handbaltoernooi. Via een mislukt kwalificatietoernooi voor de Champions League stroomt de ploeg van Peter Portengen in, in het tweede Europese bekertoernooi. Met ZRK Izvor Bukovicka Banja treft Dalfsen een ervaren ploeg uit Servië.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.