Home / sercodak dalfsen klaar voor loodzwaar europees weekend

sercodak dalfsen klaar voor loodzwaar europees weekend

Beide duels worden dit weekend afgewerkt in De Trefkoele in Dalfsen. Vrijdagavond (20:30 uur) staat de eerste wedstrijd gepland, waarna zondagmiddag (14:00 uur) de beslissing valt. De winnaar van het onderonsje is nog één tweeluik verwijderd van de groepsfase van de EHF Cup.

EHF Cup
De EHF Cup is het een-na-hoogste Europese handbaltoernooi. Via een mislukt kwalificatietoernooi voor de Champions League stroomt de ploeg van Peter Portengen in, in het tweede Europese bekertoernooi. Met ZRK Izvor Bukovicka Banja treft Dalfsen een ervaren ploeg uit Servië.

Lees ook

PvdA Ommen, klaar voor de toekomst

OMMEN – Het verkiezingsprogramma is klaar, de kandidaten zijn bekend: PvdA Ommen is klaar voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.