s v nieuwleusen wint met 1 3 van scd83

S.V. Nieuwleusen begon goed aan de wedstrijd. Er werden na een paar minuten direct al een paar kansjes gecreëerd. SCD moest nog even in het spel komen en begon slordig aan de wedstrijd. Daarbovenop had de thuisploeg ook te maken met materiaalpech want 1 van de spelers moest vanwege kapot schoeisel al in de 12e minuut worden gewisseld. Geen goede start dus.

Naarmate de eerste helft kwam SCD wat beter in het spel en met name spits Nick Dekker hield de defensie van S.V. Nieuwleusen aardig bezig. Echt gevaarlijk werd het echter niet. S.V. Nieuwleusen begon de wedstrijd naar zich toe te trekken wat tot steeds meer kansen begon te leiden. Tom die met een slim boogballetje Reinier alleen voor de keeper zette maar die hem niet lekker vol raakte. Reinier die goed doorging over rechts maar zijn lage voorzet bereikte net niet een medespeler en nogmaals Reinier die knap vanaf links naar binnen trekt en de bal net voorlangs krult. Een doelpunt leek eraan te komen maar er werd toch met 0-0 gerust.

De wel erg lange rustpauze (scheidsrechter wachtte op zijn bakkie thee) had S.V. Nieuwleusen erg goed gedaan. Na twee minuten lag de bal al op de stip. De strafschop werd onberispelijk binnen geschoten door Reinier. Net bekomen van het gejuich lag de bal alweer in het Dedemsvaartse doel. Na een knappe voorzet van Tom kopte Reinier geheel vrijstaand de 0-2 binnen.

SCD was helemaal de weg kwijt en liet weer twee minuten later Hendrik Jan ook nog eens met een droge knal via de binnenkant van de paal de 0-3 binnenschieten. De wedstrijd lijkt gespeeld en er wordt iets gas teruggenomen. Het spel wordt iets slordiger en SCD gaat op zoek naar een treffer. Het niveau van de wedstrijd neemt niet toe maar het aantal kansen wel. Met name S.V. Nieuwleu

sen krijgt volop kansen om de score uit te breiden maar het vizier stond niet scherp genoeg.
Tien minuten voor tijd viel dan toch nog een doelpunt. Het was Nick Dekker van SCD die goed doorging op rechts en de bal vanuit een moeilijke hoek binnenschoot, 1-3.

In deze laatste fase kreeg S.V. Nieuwleusen nog erg veel ruimte van SCD en had de score nog uitgebreid moeten worden maar na het laatste fluitsignaal stond er een welverdiende 1-3 overwinning op het scorebord.

Volgende week wordt er thuis gespeeld tegen SVN ’69 uit Nijeveen.

Opstelling S.V. Nieuwleusen:
Doel: Timo Muller
Achterhoede: Hendrik Jan van den Berg (66e minuut Robbert Veenstra) – Rob Muller – Erwin Goutbeek – Bas Evenboer
Middenveld: Ruben Brinkman – Tom Vasse (75e minuut Saake Malestein) – Mark de Weerd – Erwin Dijk (71e minuut Justin Beentjes)
Aanval: Reinier Meijerink – Lars Gruben
Scoreverloop: 47e minuut 0-1 Reinier Meijerink, 48e minuut 0-2 Reinier Meijerink, 50e minuut 0-3 Hendrik Jan van den Berg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.